Disabled item wont disable.

Report a bug or find troubleshooting tips for known issues.
Forum rules
Before starting a thread, please check to make sure that others have not already reported the same issue. When reporting a bug, please try to provide a screenshot and to describe the proper instance in order for us to replicate the issue. After an issue has been confirmed and/or fixed on our end, the topic for it will be locked to prevent further reports. For all payment related issues, please open a ticket at http://cloudcade.helpshift.com to receive immediate support.
alanx
"Flawless" Mastery Member
Posts: 265
Joined: Wed Mar 23, 2016 10:31 pm

Re: Disabled item wont disable.

Postby alanx » Wed Jul 12, 2017 11:05 pm

this is a tangent but il ask.....
:idea: Can we PLEASE get a button or an option that can reset all disable flags????! :!:

The problem is that if I have an epic quality item disabled then I cannot undo that if I don't have the epic quality. This messes up my 2x price requests...

Thank you!~

Kim!
"Great" Mastery Member
Posts: 172
Joined: Sun Aug 07, 2016 11:01 pm

Re: Disabled item wont disable.

Postby Kim! » Wed Jul 12, 2017 11:19 pm

alanx wrote:this is a tangent but il ask.....
:idea: Can we PLEASE get a button or an option that can reset all disable flags????! :!:

The problem is that if I have an epic quality item disabled then I cannot undo that if I don't have the epic quality. This messes up my 2x price requests...

Thank you!~

Locks shouldn't have an effect on impatients if you don't have that quality in your inventory.

alanx
"Flawless" Mastery Member
Posts: 265
Joined: Wed Mar 23, 2016 10:31 pm

Re: Disabled item wont disable.

Postby alanx » Thu Jul 13, 2017 2:49 am

Kim! wrote:
alanx wrote:this is a tangent but il ask.....
:idea: Can we PLEASE get a button or an option that can reset all disable flags????! :!:

The problem is that if I have an epic quality item disabled then I cannot undo that if I don't have the epic quality. This messes up my 2x price requests...

Thank you!~

Locks shouldn't have an effect on impatients if you don't have that quality in your inventory.


They did.....I kept getting normal KOS impatient even when the lowest quality I had was flawless. I realized I had locked the epic version. So then I actually bought an epic version, disabled it and then Azula started asking impatient flawless KoS. Now if I just had an option to release ALL locks on a specific blueprint or even on all blueprints, I think it would sufficed.


Return to “Bugs & Issues”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

©2015 Cloudcade, Inc. All Rights Reserved.