It's a Bug! Or Is It Thread!

Report a bug or find troubleshooting tips for known issues.
Forum rules
Before starting a thread, please check to make sure that others have not already reported the same issue. When reporting a bug, please try to provide a screenshot and to describe the proper instance in order for us to replicate the issue. After an issue has been confirmed and/or fixed on our end, the topic for it will be locked to prevent further reports. For all payment related issues, please open a ticket at http://cloudcade.helpshift.com to receive immediate support.
User avatar
Shiroe
"Legendary" Mastery Member
Posts: 2738
Joined: Sun Aug 23, 2015 11:05 am
Location: the Netherlands
Contact:

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby Shiroe » Tue Jan 09, 2018 3:02 am

Small, low priority bug, probably introduced way back when sender name was added to invites: the uniqueness for invites is city+sender instead of just city, which has the effect of being able to flush the contents of someone's invites list by 10+ different people from the same city sending an invite, since those would show up as 10+ invites to that one city instead of just one. (common sense would say those should only act on 1 invite slot, showing either the first or last of the batch, and leave the other 9 invite slots alone)

(I think I already reported this 1-2 years ago, but too lazy to look up the topic. ;) )
as of 2016-09-11: Player level: 44, City: Eolythes, Blueprints: 517, Mastered: 419, Crafted: 78.61K
(except for tier 1 and some tier 2 artifacts mostly running my shop/gearing self sufficient)

User avatar
cc_Darkis
Cloudcade Staff
Posts: 673
Joined: Mon Mar 20, 2017 1:50 pm

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby cc_Darkis » Wed Jan 10, 2018 11:05 am

Thanks!
"Cauldron is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."~river#44249 :D
"Gems of Shop Heroes are like diamonds of real life."~Prometheus :o

User avatar
Shiroe
"Legendary" Mastery Member
Posts: 2738
Joined: Sun Aug 23, 2015 11:05 am
Location: the Netherlands
Contact:

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby Shiroe » Fri Jan 12, 2018 4:57 am

Didn't feel like making a whole new topic, but tradehouse could use some maintenance again at next update.
Among the items that have their requests counter start at a negative number instead of at zero, Shiny Gems apparently now dove to a 3-digit negative number. (someone in chat just reported -114, meaning there have to be 115 Shiny Gems requested before it even shows up on the Requests tab)
as of 2016-09-11: Player level: 44, City: Eolythes, Blueprints: 517, Mastered: 419, Crafted: 78.61K
(except for tier 1 and some tier 2 artifacts mostly running my shop/gearing self sufficient)

Tethys
"Great" Mastery Member
Posts: 232
Joined: Fri Sep 22, 2017 11:11 pm

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby Tethys » Fri Jan 12, 2018 12:41 pm

Noted and will pass it on to the team.
Need to contact the support team? Follow this link to do so: https://cloudcade.helpshift.com/a/shop-heroes/

Mitrax
"Great" Mastery Member
Posts: 100
Joined: Mon Oct 24, 2016 10:15 am

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby Mitrax » Sun Jan 14, 2018 2:46 am

Draconic Amulet missing image on Android?

Preview shows Amulet:
Image

Image for selling is missing (checked on 2 different android):
Image

Maybe need a check after updates for correctness of installed files?

Regards
Mitrax

User avatar
Shiroe
"Legendary" Mastery Member
Posts: 2738
Joined: Sun Aug 23, 2015 11:05 am
Location: the Netherlands
Contact:

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby Shiroe » Sun Jan 14, 2018 5:22 am

Mitrax wrote:Maybe need a check after updates for correctness of installed files?

Probably indeed a file in the app's cache/data gone corrupt. So going to your list of apps and using the "clear cache" or "clear data" buttons at the Shop Heroes app would probably fix it.
edit: wait, I also see it bugged on android and bugged cached at different locations does indeed not sound local, unless we're close (Netherlands for me) and it's bugged cached on at least 1 content delivery network node...
edit2: on android_samsung it looked fine for me, but that seems to have been because I was still on v1.1.32020 on that one (surprised it still worked), as soon as I upgraded to v1.1.34002 I ran into it there too. So it seems something got bugged between 1.1.32 and 1.1.34 causing the small thumbnail to go all blurry/double-displayed shifted a few pixels and making the full display missing most of its layers. (clearing cache and data didn't fix this case, since the problem seems to be upstream.)
as of 2016-09-11: Player level: 44, City: Eolythes, Blueprints: 517, Mastered: 419, Crafted: 78.61K
(except for tier 1 and some tier 2 artifacts mostly running my shop/gearing self sufficient)

User avatar
aks47u
"Flawless" Mastery Member
Posts: 311
Joined: Thu Oct 20, 2016 7:17 am

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby aks47u » Wed Apr 04, 2018 5:53 am

Shiroe wrote:Didn't feel like making a whole new topic, but tradehouse could use some maintenance again at next update.
Among the items that have their requests counter start at a negative number instead of at zero, Shiny Gems apparently now dove to a 3-digit negative number. (someone in chat just reported -114, meaning there have to be 115 Shiny Gems requested before it even shows up on the Requests tab)

Another one:
Image

User avatar
aks47u
"Flawless" Mastery Member
Posts: 311
Joined: Thu Oct 20, 2016 7:17 am

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby aks47u » Fri Apr 06, 2018 6:51 am

This is the normal warning:
Image

This is the warning if you try and use a Myth+1:
Image

It's missing the quality that you're about to use.

User avatar
Shiroe
"Legendary" Mastery Member
Posts: 2738
Joined: Sun Aug 23, 2015 11:05 am
Location: the Netherlands
Contact:

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby Shiroe » Fri Apr 06, 2018 8:15 am

aks47u wrote:This is the warning if you try and use a Myth+1:
Image

It's missing the quality that you're about to use.

Also missing the buttons. Game saying you're not allowed to use a myth+1 as precraft? ;)
(good thing there's still the [x] in the top right to close the popup)
as of 2016-09-11: Player level: 44, City: Eolythes, Blueprints: 517, Mastered: 419, Crafted: 78.61K
(except for tier 1 and some tier 2 artifacts mostly running my shop/gearing self sufficient)

User avatar
aks47u
"Flawless" Mastery Member
Posts: 311
Joined: Thu Oct 20, 2016 7:17 am

Re: It's a Bug! Or Is It Thread!

Postby aks47u » Fri Apr 06, 2018 9:01 am

I just assumed they're there, same as the Mythical+1 "is", but none of it's actually showing. I ran away from there anyway just incase I used it.


Return to “Bugs & Issues”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

©2015 Cloudcade, Inc. All Rights Reserved.